Sunday, September 11, 2011

Kek raya

Choc moist cakes sempena hari raya for relatives and neighbors. Some cakes lg x sempat nak ambik gambar sbb rushing nak balik raya kat jb lak.



Hamper raya

Hamper ni buat untuk my brother nak bawak pergi rumah tunang dia. Dalam tu ada snow almonds, pandan coconut ball, dengan marble shortbread. Next year sape2 nak hamper untuk raya boleh la contact ye

Wedding cupcakes

Kak Bi nak cupcakes nak letak atas par kawan dia. Tema biru-pink. TQVM kak bi


Majlis Persaraan

Che Dah order kek bentuk buku untuk majlis persaraan cikgu kat sekolah che latif. Freebie saya letak pen sebatang kat atas. Dan 100 cupcakes untuk 'siso'



Choc cakes

Untuk anak kawan kak ah dekat sekolah

Kek ni papa kasi dekat pelajar2 tahfiz dekat2 rumah

Birthday cuppies

My sis's friends nak cupcakes for their teacher's birthday.

Thomas & friends

Dulu kak gee order kek bentuk kapal terbang untuk aniq, this year nak figurine 3D thomas atas cupcake tu tapi hari tu hujan, figurine tu cair sebab lembab. TQVM Kak Gee

Smiley-themed cupcake

Manja Min (nama dekat email) order cupcakes smiley theme. TQVM Min

Majlis Persaraan

Kak Rita, my friend kat USM order cupcakes ni for her mom's retirement. TQVM Kak Rita


Perasmian Galeri Taming Sari

My father's friend request choc cake sempena perasmian galeri taming sari. TQVM abe yie



Birthday cuppies

My brother's friend kat SIC order cuppies design exactly macam ni for his teacher. TQVM Idi.


Choc cupcake

2 sets of cupcakes ni for my husband's doctors kat Penang as a thank gift. TQVM doc!


Green themed cupcakes

Design ni Azahar yang request. Done by my sis. TQVM Azahar



Anis & Rizal's Big Day

Actually Anis n Rizal ni order kek for their wedding, tapi terpaksa tolak sebab masa tu dah kat Penang. So cupcake ni my sister yang buat. TQVM Anis n Rizal



Hantaran for my brother

Hantaran for my brother sempena his engagement. Hantaran ni makcik yang gubah so kalau ada yang nak tempah gubahan hantaran for special price, boleh la contact Damya's Delights.




Pink Wedding

Pink fondant wedding cake for Sue and Faiz. TQVM Sue (lighting tak cantik sebab dah malam)



Ultraman-themed

Ultraman-themed choc indulgence cake and cupcakes for syahmi and rakin's birthday. TQVM dekat mama syahmi and rakin yang order ni, i forget her name.

handcut fondant