Sunday, September 27, 2009

pink and red cake

my sis minta buat kek untuk wedding gift kawan dia. so i made this simple pink and red cake. kebetulan kena pulak dgn theme colour her friend's wedding. yang kelakarnya kek ni dijadikan kek untuk upacara potong kek wedding tu sebab kononnya kek yg my sis bawa lagi cantik dari kek yg dia beli. kalau tau dia nak pakai utk potong kek maybe i boleh deco lebih sikit

yellow gold wedding cake

ingatkan during raya nak rehat, taknak buat cake. order pun saya tak ambik kononnya nak beraya sakan. tapi sebabkan ni untuk wedding my husband's business partner. terpaksa la buat gak. and fruit tart dia bawa masa akad nikah. congratulations! semoga kekal bahagia selamanya

Saturday, September 26, 2009

carrot cake for raya

too busy nak siapkan tempahan biskut raya sampai takde masa nak update blog. time raya apalagi beraya sakan la.. order from kak da again. carrot cake with cream cheese topping. tq